Human erőforrás közvetítés


A hagyományos és a mai kor követelményeinek már nehezen megfelelő kompetencia alapú munkaerőkeresés helyett megoldásunk egy forradalmi, mesterséges intelligencia által támogatott feladat alapú megközelítés.

Mi csapatot építünk!
Szakértőink a 21. században legkeresettebb, leggyakoribb IT projektekhez, feladatokhoz összeállították a szükséges tudás és kompetencia igényeket és ez alapján 50%-al hatékonyabban tudjuk az ügyfelek igényeit kielégíteni, mint a hagyományos relációs adatbázisok.

Az elmúlt 5 évben szerzett tapasztalatink azt mutatják, hatékony csapatok összeállításhoz elengedhetetlen a szakértői tudás az adott feladat megoldásához szükséges képességeket illetően.

Mi nem az egyén képességeire, hanem a feladat által megkövetelt kompetenciákra fókuszálunk. Adatbázisunkban a kompetencia alapokon osztályozott szakembereinket többdimenziós relációkban rendszerezzük, és ismert feladatokhoz rendeljük őket. Így egy-egy feladat kiválasztása után előáll az a szűrű feltétel, ami alapján a megfelelő szakemberek könnyedén megtalálhatóak.

Látogassa meg oldalunkat és ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal!

vissza

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat.  További részletek!