LED truck - Mozgó Fényreklám

Mit jelent a LED TRUCK?

Egy mozgó teherautón lévő LED-es hirdetőfelületet, amivel reklámüzenete emberek tömegeihez jut el az Ön által kért időpontban és helyszínen.
12 év reklámtapasztalatával egy különleges megoldást kínálunk Önnek. Most megelőzheti a statikus reklámokkal dolgozó versenytársait!

Célzott és hatékony élő kampányt indíthat a célcsoportja felé. A LED TRUCK jármű azon a rendezvényen, forgalmas autópályán, sporteseményen jelenik meg, ahol a legnagyobb számú elérést biztosíthatja az Ön célcsoportja számára!

Szükség esetén minőségi reklámfilmet készítünk Önnek, ami kompatibilis a LED TRUCK-hirdetéshez.

Örömmel teljesítjük partnereink egyéni hirdetési kéréseit! Segítünk önnek a reklámkoncepció konkrét kidolgozásában, akár a film elkészítésében is. A folyamat utolsó fázisában a LED TRUCK sugárzási paramétereinek megfelelően vágjuk meg a filmet, és már indulhat is a jármű a friss reklámmal, hogy minél több érdeklődő ismerje meg vállalatát!

Reklámfilmje hang nélkül vagy hangos formában is megjelenhet. A LED TRUCK gépjárműn hangszóró is található, így Ön dönt arról, hogy csak vizuális vagy akusztikus formában segítsünk cége népszerűsítésében.

Mit tartalmaz a LED TRUCK jármű?

Egy mozgásban lévő nyitott rakterű teherautót nagy képernyős LED reklámfelülettel, mely bármelyik forgalmas főúton, sportrendezvényen (és Ön által kért helyszínen) népszerűsíti vállalatát.

A gépjármű mindkét oldalán nagy kijelzővel rendelkező (2*9 m2-es) LED-képernyők vannak. Kiváló képminőségben közvetítik reklámüzenetét az adott célcsoport felé.

A gépjármű saját áramfejlesztőt, erősítőt, ellenőrző számítógépet, videólejátszót és hangszórót tartalmaz. A két led-fal akár 8 órán át is üzemeltethető akkumulátorról minden áramforrás nélkül, a helyi áramszolgáltatás szintén lehetséges.

Igény szerint a gépjárműn lévő hangszórókkal gondoskodunk arról, hogy reklámüzenete mindenkihez eljusson a LED TRUCK környezetében, de csak kép alapú reklámot is rendelhet tőlünk (hangosítás nélkül).

 

Miért figyelnek fel az emberek a LED TRUCK reklámra?

Mert a tekintetet vonzó vizuális információ azonnal megragadja a figyelmet. A kutatások szerint a külvilágból bejövő információk 90%-át az agyunk vizuális központja dolgozza fel, a látás a legfontosabb érzékszervünk az információk feldolgozásában és értelmezésében. A vizuálisan vonzó LED-es reklámfilm sokkal jobban érdekli az embereket, mint a mozdulatlan óriásplakát. A dinamikusan változó és mozgó LED-es reklámra mindenki felkapja a fejét és megnézi, milyen termékről vagy szolgáltatásról van szó.


Miért hirdessen a LED TRUCK-kal?

Mert mobilis és egyéni reklámfelületet kínálunk, amivel egyedülállóak vagyunk Magyarországon.

LED TRUCK reklámja kiemelt offline jelenléttel erősítheti cége online reklámkampányát! A két csatorna olyan széleskörű elérést biztosít az Ön által meghatározott célcsoport felé, amivel fellendítheti vállalata forgalmát. A LED TRUCK-stratégia a brandépítés marketingszintjén is kiemelkedően hatékony lesz, mert minden korábbinál szélesebb célközönséggel ismerteti meg az adott céget vagy terméket.

A LED TRUCK reklámmal egy piaci rést célozhat meg, amire a konkurensei talán még fel sem figyeltek! Minél hamarabb vág bele ebbe a különleges hirdetési lehetőségbe, annál nagyobb előnyre tesz szert a versenytársakkal szemben!

A forgalmasabb napszakokban reklámozunk a megrendelt útvonalon, így a legtöbb emberhez tudjuk eljuttatni az Ön márkaüzenetét. Válasszon egy frekventált csomópontot és a LED TRUCK máris akcióba lép! Szintén a megrendelő dönt arról, hogy a reggeli csúcsforgalomban, délután vagy az esti órákban szeretné megjeleníteni az adott útvonalon reklámfilmjét.

A szolgáltatást és a terméket izgalmas vizuális formában jelenítjük meg, amire mindenki felfigyel.


Keressen minket elérhetőségeinken a részletekért!

 

vissza

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat.  További részletek!