Online hirdetések

Az Online marketing a legfontosabb fogalom a hirdetési és marketing piacon a mai világban. Nincs olyan Vállalat, mely nem képviseli magát valamilyen formában az interneten, a digitális marketing megkerülhetetlen eleme a reklám és hirdetési piacnak. Legyen szó egy weboldalról vagy online hirdetésekről társaságunk felkészülten várja Ügyfelei megkeresésést.

A RELACCOUNT Kft. olyan online hirdetésifelületkezelő és értékesítő licence (továbbiakban: hirdetési rendszer) jogosultja, amely jelenleg több mint 3 500 weboldal egyidejű kezelését és hasznosítását teszi a számára lehetővé, amely weboldal portfólióval közel havi 6 600 000 fő vásárló érhető el, mind a vállalkozói, mind pedig a fogyasztói célcsoportra kiterjedően.

A licence továbbá alkalmas arra is, hogy megfelelő paraméterezés mellett az egyes reklámozói célcsoportokra, különféle szegmentációk alapján célozzanak a kampányok, így a reklámozó anélkül tudjon profil alapon célzott reklámüzenetekkel és ajánlatokkal számára releváns fogyasztókat elérni, hogy maga profil adatbázissal rendelkezne.

Komplex, az értékesítést előremozdító szolgáltatásaink nem csak a hirdetések szervezésében kimagaslóak, hanem egyéb kapcsolódó feladatok tervezésében is nagy segítséget tudunk nyújtani.

Szakértőinkkel segítünk vállalata növekedési terveinek megvalósításában, növeljük értékesítési csapatuk hatékonyságát is. Piaci felméréseink felhasználásával a vállalata több megrendelőt, nagyobb árbevételt érhet el.

Extra szolgáltatásaink:
  • Üzletfejlesztési és online reklám stratégia kialakítása
  • Kereskedelmi szervezet kialakításában tanácsadás
  • Ügyfélkapcsolatok kezelése
  • Sales folyamatok kialakítása
  • Ügyfélszerzési módszertanok kidolgozása
  • Értékesítők ösztönzési rendszerének kialakítása

 

vissza

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat.  További részletek!